Menü
Kosár

Szállítási információk

Az aluprofilbolt.hu weboldalon kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

Szállítási módok

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a rendelés helyétől független, csak a termék súlyától függ. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

        
        A termékek személyes átvétele üzletünkben történhet:

        8184 Balatonfűzfő, Fűzfői Ipari park 1498/145.

 

 A 3 MÉTER FELETTI CSOMAG MÉRETET MÁR NEM TUDJUK FUTÁRRAL ELKÜLDENI. ILYEN ESETEKBEN SZÁLLÍTMÁNYOZÓ CÉGET KÉRÜNK MEG, AMI MINDEN ESETBEN EGYEDI ÁRAS.

 

FIZETÉSI MÓDOK

A kifizetés az üzletünkben személyesen alábbi módokon történhet:
- készpénzben
- előreutalással

A házhozszállításról
A szállítást a GLS és a CS-Sprint futárszolgálata végzi.
A házhoz szállítás Magyarország területén 24-48 órán belül megtörténik.
A kiszállítás az egyeztetett munkanapon reggel 08.00 óra és 16.00 óra között történik, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ebben az időtartamban át tudja venni a csomagot!
Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt.

A csomag tartalmát az átvételt, és kifizetést követően ellenőrizni szíveskedjen. Amennyiben a beltartalom sérülését észleli, az átvétel után 3 napon belül kártérítési igényt nyújthat be a szállítást végző szolgáltatóhoz (a legközelebbi postahivatalban - szükséges hozzá a csomagolás is). Kérjük, ellenőrizze a csomagban található bizonylatokat is : számla, garancia levél. (Cégünk a gyári csomagolásokat felbontja a termék ellenőrzése és a garanciajegy kitöltése érdekében, majd visszazárja.)
Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy
A megrendeléseket 1 munkanapon belül emailban visszaigazoljuk.
A Iramko Trade Kft. munkatársai mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járunk el. A termékismertetőknél leírtakat oly módon terveztük, hogy semmiképpen ne adjunk félreérthető információkat.